Placeholder ImageU heeft een bedrijf. En daar wordt gewerkt, dag in dag uit.  Want als er niet gewerkt wordt, komt er geen geld binnen. Als er medewerkers uitvallen omdat ze ziek zijn of klachten hebben kosten ze geld en leveren ze het niet op.

Gelukkig valt een groot deel van de werkgerelateerde klachten te voorkomen! En wel met bedrijfsoefentherapie.

Ik ben niet de zoveelste die even de stoel goed instelt voor uw medewerkers. Ik ben oefentherapeut. En als oefentherapeut ben ik expert op het gebied van houding en beweging. Dus ook van werkhoudingen en bewegingen.

De kracht van oefentherapie zit hem in gedragsverandering.

Mensen veranderen hun gedrag pas als dat henzelf meer voordeel oplevert dan dat het moeite kost. “De baas heeft zo’n mannetje ingehuurd die mijn stoel instelt” bied de werknemer weinig voordeel. Als oefentherapeut geef ik uw medewerkers inzicht in wat voor hén goed werkt zodat ze gemotiveerd zijn hun werkplek zo in te stellen dat ze daar baat bij hebben, en minder klachten ontwikkelen. En daar heeft u als werkgever dan weer baat bij!

Zelfredzaamheid is ook zo’n mooie term waar wij als oefentherapeut fan van zijn. Ik leer uw medewerkers zelf hun werkplek in te stellen, en ook waarom de ene instelling beter is dan de ander. Mocht er iets veranderen in hun situatie, dan kan de werkplek mee veranderen zonder dat ik opnieuw langs moet komen.

Bent u benieuwd wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met me op, dan kom ik graag bij u langs om met u mee te denken wat u nodig heeft.